Hanger Palo Santo Inca Kruis

 14,50

Mooi hanger van een Inca Kruis, ook Chakana-symbool genoemd van Palo Santo
Het hout van de Palo Santo boom heeft van zichzelf een zachte, zoetige geur. Heeft een rustgevende, opbeurende, beschermende en pijnstillende werking.

Materiaal: SERFOR gecertificeerde Palo Santo hout uit Peru
Afmetingen: 8 x 8 x 0,7 mm., zwart katoenen koord.

Beschrijving

De kwaliteiten van Palo Santo
De inheemse bevolking van de Andes maakt al eeuwenlang gebruik van Palo Santo voor het zuiveren van negatieve energie. Wanneer het hout wordt verbrand, wordt negatieve energie gezuiverd, rust en kalmte en de verbinding met moeder aarde worden hersteld. Volgens de overlevering werkt Palo Santo van nature pijnstillend, stress verlagend en ontspannend. Palo Santo heeft een aangename verfrissende en opbeurende geur. De geur van Palo Santo kan helpen om je aura te verhelderen en/of positieve gevoelens en vreugde te bevorderen.

SERFOR gecertificeerde Palo Santo producten
Deze Palo Santo komt uit bossen die worden beheerd, geautoriseerd en gecertificeerd door het Ministerie van Landbouw en Irrigatie (SERFOR) in Peru. Er worden alleen Palo Santo bomen en takken gebruikt die op natuurlijke wijze zijn omgevallen en minimaal 3 tot 4 jaar op het land zijn gebleven. Door deze manier van oogsten wordt de natuur geen schade toegebracht en wordt alleen het hout gebruikt dat een rijk aroma heeft.