Orgoniet hanger dimantvormig Seleniet

 11,50

De Orgoniet hanger bestaat uit de edelsteen Seleniet, en een koperen spiraal gevat in hars. De Orgoniet-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen. Door het dragen van de Orgon-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden.
Wordt geleverd met 1 meter katoenen waxkoord van 1 mm.

Materiaal: Seleniet, koper en acryl.
Afmetingen: 5,5 x 4 x 0,5 cm

Beschrijving

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Deze hanger bestaat uit Seleniet, hars en metalen. De Orgoniet hanger reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgon negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog. De orgon-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen. Door het dragen van de orgon-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden.

De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd. Om de orgoniet-hanger op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden.

Extra informatie

kleur

roze, lichtblauw, geel, oranje, paars